Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
01 | 06 | 2020
Hungarian Facility Management Society
Az FM WORLD interjúja a BIFM új vezetőivel Nyomtatás E-mail

Cathy Hayward, a brit FM World, a BIFM kétheti folyóirata főszerkesztőjének video interjúja a BIFM új elnökével és helyetteseivel.
(angol nyelven)

Bővebben...
 
Benchmarking műhely Nyomtatás E-mail

Műhelybeszélgetést tartott 2010 junius 29.-én a Graphisoft Parkban a MAISZ és a HFMS a létesítménygazdálkodási mérőszámok kutatás továbbfejlesztésére. Az adatszolgáltatással kapcsolatos további egyeztetések, a véleménycsere a nyilvános létesítménygazdálkodási mérőszámok -benchmarking fórumon (itt) történik majd. A fórumunk nyilt, bárki olvashatja, hozzászólni meghívás alapján lehet. A hozzászóláshoz jogosultságot a fórum moderátorától és adminisztrátorától, Veress Audrától lehet kérni.
A rendezvény képeit a HFMSwebalbumban vagy itt tekinthetik meg.

 
World FM Day fotóalbum Nyomtatás E-mail

Nagy siker volt a második World FM Day! Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a magyar rendezvényen. 
Köszönjük szponzorainknak, a Kinnarpsnak és a City Service Zrt.nek a támogatást. 
Nézze meg részletes fényképbeszámolónkat!

Bővebben...
 
Benchmarking műhely fényképgaléria Nyomtatás E-mail

A 2010 június 29.-én a Graphisoft Parkban a MAISZ szervezésében a HFMS közreműködésével tartott műhelymegbeszélés képei.

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 10. évfolyam Nyomtatás E-mailEredményesen zárul a Mérnöktovábbképző Intézet 2009 - 2010 évi Létesítménygazdálkodási I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamainak 10. évfolyama. 
2010. július 14.-én összesen 14 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat. A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával immár csaknem háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát, tett bizonyságot felkészültségéről. A 2010. évi vizsgabizottság tagjai: Berta Zsolt, Mikó Zoltán (elnök), Schmidt József. 
Gratulálunk az idén végzett kollégáknak! 
Nézze meg képeinket a vizsgákról itt!

 
World FM Day 2010 Nyomtatás E-mail


A másodszor megrendezett Létesítménygazdálkodás Világnap (World FM Day) kiemelte a létesítménygazdálkodás döntő hozzájárulását a szervezetek eredményességéhez.

A világ létesítménygazdálkodási (facility management) szakmai szövetségei és szakemberei 2010. július 24.-én gyűltek össze világszerte, hogy immár másodszor ünnepeljék meg a Létesítménygazdálkodás Világnapját és felhívják a figyelmet a létesítménygazdálkodás, mint szakma és üzleti funkció hozzájárulására a nemzetközi üzlet élet eredményességéhez, az épített környezet fejlődéséhez és védelméhez.

Bővebben...
 
« ElsőElőző21222324KövetkezőUtolsó »