Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
03 | 10 | 2022
Hungarian Facility Management Society
VI. Magyarországi Építésgazdasági Fórum Nyomtatás E-mail

A CONSTRUMA 2011. évi fő rendezvénye az VI. Magyarországi Építésgazdasági Fórum volt.  
A fórum célja az építésgazdasági szereplők közös gondolkodása, a kitörési pontok keresése. 
A fórumra 2011. április 5-én 14.00-16.30 óra között került sor, fővédnöke dr. Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárra volt. A fórum előkészítésében a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktívan részt vett. 
A fórum során az első alkalommal kerül bemutatásra az építésgazdaság (Infrastructure Economy) koncepciója, az építésgazdasági értéklánc fogalma. Az Építésgazdasági Fórum programja és az előadások egy része itt tölthető le.

 
A Kinnarps óriási projektje Szaúd-Arábiában Nyomtatás E-mail

A Kinnarps, Európa második legnagyobb irodabútor gyártója, a közelmúltban megkapta fennállása legnagyobb egyösszegű megrendelését.
A Szaúd-Arábia-i Riyadh új női egyetemét, a Noura bint Abdulrahman Hercegnő Egyetemet, a Kinnarps termékeivel rendezik be.
További részletek itt.

 
Letölthetők a HFMC konferencia anyagai Nyomtatás E-mail

A www.fmkonferencia.hu honlapon megtekinthető a HFMC 2010 konferencia legtöbb előadása.
Figyelje a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség publikációit a Slideshare.com -on: http://www.slideshare.net/HFMS

 
Katasztrófatesztet végeznek az összes európai erőműben Nyomtatás E-mail

A Japánban történt reaktorkatasztrófa nyomán biztonsági próbának, úgynevezett "stressz-tesztnek" vetik alá az európai atomerőműveket - közölte keddi brüsszeli sajtótájékoztatóján Günther Oettinger német energiaügyi EU-biztos. A japán események ráirányították a figyelmet a létesítménygazdálkodás egyik kiemelt területére: a kockázatkezelésre.

Bővebben...
 
Új nemzetközi BCM szabvány Nyomtatás E-mail

en
Az új ISO üzletmenet folytonossági szabvány, az "ISO 22301 Continuity management systems – Requirements" előzetes tervezete regisztráció után elérhetó a BSI honlapján. 

ISO 22301 szabványnak ugyanaz a témája és a terjedelme, mint a  BS 25999-2:2007 Business continuity management. Specification szabványnak.
Az új szabvány fontos létesítménygazdálkodási vonatkozása az, hogy az üzletmenet  folytonosságának biztosítása igen nagy részt létesítménygazdálkodási feladat.

 
Két új érdekes téma az FM GURU fórumon Nyomtatás E-mail

Az FM GURU fórum két új érdekes témája: a LED világítás alkalmazása és a megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásának lehetőségeiről. Mindjárt hozzá is szólhat!

 
Global FM Atlanta workshop feliratozott video Nyomtatás E-mail

A Global FM 2010 októberében Atlantában tartott workshopja, ezúttal angol felirattal. A video teljes szövege itt tölthető le, persze angolul.

Bővebben...
 
Benchmarking tanulmány Nyomtatás E-mail

A Magyar Ingatlanszövetség és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség együttműködésében megjelent a Létesítménygazdálkodási mérőszámok 2009 c. kiadvány. Letölthető részlet a kiadványból >>
Ára: 3.995.- Ft
Igényelni a Magyar Ingatlanszövetség irodájában lehet.
Tel.: +36 (1) 3360073
E-mail: info@maisz.hu

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség tagjai számára a díjtalan illetménypéldányokat postán juttattuk el.

 
Beszámoló a HFMC 2010 konferenciáról Nyomtatás E-mail

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség 2010. november 25-én tartotta negyedik, éves konferenciáját, melynek fókusza a létesítménygazdálkodás megújulása és hatékonysága volt.
A konferencia képeit itt tekintheti meg.

Bővebben...
 
Euroskills 2010 Nyomtatás E-mail

Az Euroskills2010 keretében december második hetében zajlik az európai épülettakarító szakmai verseny. A versenyen Ritz Tibor vezetésével egy magyar csapat is részt vesz, a versenyt  Tibor blogjában követhetik.

 
Klem Ervin a HFMS Award for Industry Impact első kitüntetettje Nyomtatás E-mail

en
klemervin Klem Ervin kapta meg elsőként a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség újonnan alapított életműdíját. A díjat Lippai Sándor alelnök adta át a HFMC 2010 konferencián.
"Klem Ervin sikeresen szervezte újjá a Magyar Tisztítástechnológiai Szövetséget, kitartásban és elkötelezettségben mindnyájunknak példát mutatva." - hangsúlyozta Lippai Sándor méltatásában.


Bővebben...
 
« ElsőElőző212223242526KövetkezőUtolsó »