Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Sajtóközlemények
19 | 04 | 2024
Sajtóközlemények
VI. Magyarországi Építésgazdasági Fórum PDF Nyomtatás E-mail

A CONSTRUMA 2011. évi fő rendezvénye az VI. Magyarországi Építésgazdasági Fórum volt.  
A fórum célja az építésgazdasági szereplők közös gondolkodása, a kitörési pontok keresése. 
A fórumra 2011. április 5-én 14.00-16.30 óra között került sor, fővédnöke dr. Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárra volt. A fórum előkészítésében a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktívan részt vett. 
A fórum során az első alkalommal kerül bemutatásra az építésgazdaság (Infrastructure Economy) koncepciója, az építésgazdasági értéklánc fogalma. Az Építésgazdasági Fórum programja és az előadások egy része itt tölthető le.

 
Global FM and EuroFM Signed Affiliation Agreement PDF Nyomtatás E-mail


BRUSSELS, Belgium — (8 November 2010)
— The Global Facilities Management Association and the EuroFM Network are pleased to announce that they have concluded an affiliation agreement. The agreement was signed during the Global FM International Workshop that took place in Atlanta,Georgia, U.S.A., on 25th October.
“I believe it is important that we develop strategic relationships — and we believe that this will be one ofthose relationships,” said Wayne Tantrum, Chairman of EuroFM.
“The alliance between EuroFM and Global FM is a natural fit. Both organizations are committed toadvancing the facility management profession and have complimentary attributes,” said Teena Shouse,Global FM Chairperson. “On behalf of Global FM, I welcome the opportunities this brings and lookforward to a long and productive relationship.”
Download the full announcement here.

 
A Global FM és az Euro FM együttműködése PDF Nyomtatás E-mail


A Global Facilities Management Association és az EuroFM Network együttműködési szerződést írt alá Atlantában (Georgia, U.S.A.) október 25.-én a Global FM International Workshop keretében.
Mint Wayne Tantrum, az EuroFM elnöke elmondta: "Úgy gondolom, fontos, hogy stratégiai szövetségeket építsünk ki, és úgy hisszük, hogy a mostani együttműködési megállapodás egyike lesz ezeknek a startégia szövetségeknek."
"A szövetség az EuroFM és a GlobalFM között teljesen természetes. Mindkét szervezet elkötelezett a létesítménygazdálkodás fejlesztésében és egymást természetesen kiegészítik."  nyílatkozta az aláírás után Teena Shouse, a GlobalFM elnöke.
További részletek itt.

 
2010. november 2.-án indul a létesítménygazdálkodási képés 11. évfolyama PDF Nyomtatás E-mail

Idén ősszel lépett 11. évébe a BME Mérnöktovábbképző Intézete és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség közös képzése. A világméretű gazdasági válság hatására előtérbe került minden szervezetnél a stratégiai tervezés és a hatékonyság. A szervezet céljainak hatékony támogatása:  ez teszi kulcspozícióba világszerte a létesítménygazdákat.

A tanfolyam szervezői várják azon szakemberek jelentkezését, akik el akarják sajátítani mindazon menedzsment ismereteket, amelyek a modern munkahelyi környezet hatékony szervezését és működtetését ("managing the workplace") teszik lehetővé.

Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 3