Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Szabványosítás
28 | 03 | 2024
Szabványosítás
A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség egyik alapvető céljának tartja a létesítménygazdálkodás szabványosításának elősegítését Magyarországon. A nemzetközi szabványosítási életben a szövetség megalakulása óta aktívan részt veszünk. 2013-ban megalakult az MSZT MB 267 Létesítménygazdálkodás nemzeti szabványbizottság, mellyel a szabványosítás új lendületet vett hazánkban.

Köszönjük támogatóinknak, hogy lehetővé teszik munkánkat.

Támogatóink 2014-ben

publishing   mnmi   mteampannon   slametrix

ISO TC 267 WG 2 munkaülés PDF Nyomtatás E-mail


Augusztus 20-21-én Bécsben tartotta munkaülését az ISO TC 267 Facility Management szabványbizottság 2. sz . munkacsoportja. A két napos összejövetelen a szabványbizottság tókiói ülésére előkészülve Ausztria, USA, Japán, Norvégia, Svédország, Egyesült Királyság és Magyarország delegáltjai az új ISO létesítménygazdálkodási sourcing szabvány következő munkaverzióján dolgoztak. Magyarországot az MSZT MB 267 nemzeti szabványbizottság két tagja Czerny József és Nagy-Ferenc Richárd képviselték. A munka előrehaladása alapján a szabvány első véleményezhető verziója várhatóan 2014 elejére készül el. A munkacsoport ülésének házigazdája az Osztrák Gazdasági Kamara építőipari tagozata volt.

TC267wg2-vienna-meeting

 
ISO TC 267 washingtoni ülése PDF Nyomtatás E-mail


2014 április 11 - 13-án Washingtonban tartotta munkaülését az ISO TC 267 Facility Management szabványbizottság.  Magyarországot László Miklós az  MSZT MB 267 nemzeti szabványbizottság elnöke és dr Baka Levente, a magyar küldöttség vezetője képviselték.
Nézze meg az ülésről készült összefoglalót a SlideShare-en: ISO TC 267 Washington Meeting / Hungarian Facility Management Society

 
Az ISO TC 267 munkacsoportjainak budapesti ülése PDF Nyomtatás E-mail


László Miklósnak, a MSZT/MB 267 Létesítménygazdálkodás nemzeti szabványbizottság elnökének meghívására az ISO TC 267 Facility Management szabványbizottság mindkét munkacsoportja Budapesten tartotta munkamegbeszélését 2013. június 10-11-én. A munkaértekezleteknek a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal adott otthont. Az ISO szabványbizottság áttekintette és megvitatta az eddig elkészült dokumentumokat és felkészült a azeptemberben Tokióban megrendezésre kerülő TC 267 plenáris ülésre. Az MSZT/MB 267 magyar nemzeti szabványbizottságnak ez volt az első nemzetközi szereplése.
Nézze meg az ISO TC 267 munkacsoport üléseiről készült  fényképeket!
Érdekli milyen hatással lehet az Ön munkájára a létesítménygazdálkodás magyar szabványosítása?
Jöjjön el a létesítménygazdálkodás világnapja magyar ünnepségére!
Találkozzon az MSZT/MB 267 tagjaival, szakértőivel és hozza őket zavarba kérdéseivel! Regisztráljon!

 
Az MSZT MB 267 ülése május 31-én PDF Nyomtatás E-mail

Az MSZT/MB 267 Létesítménygazdálkodás műszaki szabványbizottság 2013. május 31. tartotta soros ülését a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalban.
Az MB meghallgatta az előzetesen meghívott szakértőket, majd döntött a szakmai munkába történő bevonásukról.
Az MB 267 új szakértői: Forgács László, Európa Alap Zrt., Gonda Helga, Jones Lang LaSalle, Lakits Pál, Future FM Zrt., Nagy-Ferenc Richárd, Forum Hungaricum Nonprofit Kft. 
Az MB 267 megtárgyalta munkája közismertté tételének lehetőségeit, első nyilvános bemutatkozását a Létesítménygazdálkodás Világnapján, az MB bővítésének útjait, az együttműködés lehetőségeit más MSZT MB-vel, továbbá a júniusi soron következő ISO TC267 Facilities Management nemzetközi szabványosítási bizottság munkacsoport ülésein való részvétel rendjét és az azokra való felkészülést.
Az MB 267 következő ülését 2013. július 12-én tartja az MSZT székházában.
Bővebben...
 
ISO műhely fotoalbum PDF Nyomtatás E-mail

DSC 0005Nézze meg a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal épületében 2012. december 13.-án tartott ISO létesítménygazdálkodási műhely képeit. A megjelentek száma és az általános érdeklődés alapján érdemes megkezdenünk az ISO TC 267 Facility Management tükörbizottság megalakítását.
Bővebben...
 
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 7