Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Tanulmányok
02 | 03 | 2024
Tanulmányok
Egyre gazdaságosabb lehet a napenergia PDF Nyomtatás E-mail

2008-07-30 napteto.jpg
Az erős napsugárzásnak, illetve a szárnyaló földgázáraknak köszönhetően egyre több olyan terület akad a világon, ahol a napenergiával előállított áram ára állami támogatás nélkül is versenyképes a konvencionális villamosenergiával – állapítja meg a McKinsey legfrissebb tanulmányában.

Bővebben...
 
Hiánygazdaság az irodaházi parkolásban PDF Nyomtatás E-mail
2008-07-30

thumb_melygarazs.jpgBudapest belvárosában nagyjából annyiért parkolhatunk, mint New Yorkban vagy Washingtonban – derül ki a Colliers International júliusban kiadott nemzetközi piackutatásából, amely Észak-Amerika 64 metropolisza mellett Európa, Ázsia és Latin-Amerika 74 városát, illetve azok vonzáskörzetét vizsgálta meg.

Bővebben...
 
Energiahatékonyság - hőszivattyúzással PDF Nyomtatás E-mail

2008-12-11

thumb_hoszivattyuzas_kiadvany.jpgAz Energia Központ Kht. honlapján az energiahatékonysági eljárásokat és technológiákat összegyűjtő sorozatban letölthető a legújabb, a hőszivattyúzásról szóló kiadvány. A szerzők: Komlós Ferenc, Fodor Zoltán, Kapros Zoltán, Vaszil Lajos.

A sorozat kiadványai itt találhatók.

 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 4