Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Oktatási hírek
24 | 04 | 2024
Oktatasi hirek
Eredményesen zárult a 16. évfolyam PDF Nyomtatás E-mail
               




          
A záróvizsgákkal és a szakdolgozat védéssel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség 2014 - 2015. évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama.  A 17. évfolyam 2015. októberében indul. További információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.
A Létesítménygazdálkodás I. stratégiai/menedzseri tanfolyamon eredményes záróvizsgát tett: Agócs Attila, Bacsa Tamás, Csallok Zsolt, Geng Szabolcs, Lévai Krisztián, Paczolay Ágnes, Pálffy Zsolt, Pongor Soma, Schwalm Gergő

BMEMTI2015 FMIvizsga

A Létesítménygazdálkodás II. taktikai/operatív tanfolyamon eredményes záróvizsgát tett: Gacsal Attila, Gulyás Gábor, Kasza Mónika, Kolár Péter Ernő, Szanyi István, Szili Tamás, Szőnyeg Zoltán, Vajda László, Varga Imre

BMEMTI2015FMII vizsga

Gratulálunk mindenkinek!











 
Board Games 2014 PDF Nyomtatás E-mail

A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata 2014 február 18-án az idén ismét egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehetne az egész szervezet (a főtevékenység) eredményességére  A vizsga, a Board Games, minden évebn egy nagyvállalati igazgatótanácsi ülés szimulációja.
Az legérdekesebb előadások hamarosan a SlideShare-en.
Bővebben...
 
A Board Games 2014 programja PDF Nyomtatás E-mail
Board Games - nyilvános vizsga és szimpózium
Időpont: 2014 február 18, kedd, 9:00 - kb. 16:00
Helye: BME Mérnöktovábbképző Intézet
Q épület A szárny, I. emelet 139.
Műszaki Pedagógia Tanszék.
1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.

Egy-egy előadásra az előadónak 10 perc áll rendelkezésére, az azt követő vitát igyekszünk szintén 10-15 percre korlátozni.

Az előadások témái az elhangzás sorrendjében:
  • Létesítménygazdálkodási szervezeti struktúrák és a működés egységesítése
  • Globális villamosenergia beszerzés (átállás)
  • IP kommunikációra való átállás (New Ways Of Communication)
  • Globális telekom - globális outsourcing
  • Globális munkahely stratégia (területcsökkentés lehetőségei)
  • Munkahely szabványok globális bevezetése
  • Létesítménygazdálkodási szolgáltatások minőségbiztosítása
      • kb. 12:30 Büfé, frissítők
  • Clean desk policy
  • Zöld stratégia
  • Üzembővítési projekt (gyártás összevonása egy országba)
  • Business continuity planning egységesítése
  • Szolgáltatási központok átszervezése
  • Egyetlen globális létesítménygazdálkodási szolgáltató
  • Családbarát munkahely stratégia
  • Kreatív munkahelyi környezet
 
Elindult a 15. évfolyam PDF Nyomtatás E-mail
DSC02125

2013. október 29-én elindult a BME MTI és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség posztgraduális oktatásának 15. évfolyama (Igen, már a 15. utánaszámoltunk). Az idén beiratkozott hallgatók: Ácsné Vuk Ágnes, Balogh Zoltán, Bártfai Gábor, Brindzáné Pintér Csillag, Dobos Zachán Kinga, Eszes Natália, Frankó János, Hobinka Zsolt, Kántor Ágnes, Kiss Éva, Lengyel Frida, Mészáros Péter, Szigetvári Gergely, Tibor Tamás, Vona Ádám (nem mindenki van a képen)

A lassan egy generációt átfogó oktatás hatása már érezhetó volt az idei konferencián, ugyanis egyszer sem hangzott el az "üzemeltetés" szó. Nem is adjuk fel, amig végleg ki nem kopik.

 
A 2012-13. évfolyam végzős hallgatói PDF Nyomtatás E-mail

A Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013. évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamának végzős hallgatói szeptember 24-én vették át rövid ünnepség keretében diplomájukat . A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt években már sok száz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát. A 14. évfolyam 2013. októberében  indulTovábbi információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

 

2012-13 diplomaosztas web

 Az FM I. menendzsment szintű tanfolyamon 15 hallgató, az FM II. taktikai/operativ szintű tanfolyamon 7 hallgató tett eredményes záróvizsgát. 
Az FM I. menendzsment szintű tanfolyamon 2012-13. évfolyamának végzett hallgatói:
Bencsik Viktória Tímea, Benes László, Galamb Emese, Hegyi Ildikó, Kállai-Borik Róbert, Kovács Attila, Kovács Krisztián, Kozma Péter, Majsai Norbert, Martin Márk, Mirilo Milos, Ondrus Gábor, Pokorny Gábor, Szarka Ágnes, Ulveczki Éva

Az FM II. taktikai/operativ tanfolyamon 2012-13. évfolyamának végzett hallgatói:
Dobrovitzky Attila, Háló Tibor, Jung József, Pölös Edit Eszter, Szabó István, Szőcs Gábor, Sztrunga Gábor

Gratulálunk!

 
Eredményes záróvizsgát tett le a 13. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

A záróvizsgákkal és a szakdolgozat védéssel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013. évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama. A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 13 évben immár sok száz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát. Gratulálunk az idén végzett kollégáknak!  A 14. évfolyam 2013. októberében  indulTovábbi információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

Bővebben...
 
Elindult a 13. évfolyam PDF Nyomtatás E-mail

Optimális létszámmal, 15 hallgatóval indult meg 2012. október 30.-én a Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamának 13. évfolyama a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával. További információk az oktatásróla tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

Mit és miért oktatunk már 13 éve: olvassa el itt.

 
A 12. évfolyam előadásai PDF Nyomtatás E-mail

slideshare Feltettük a HFMS SlideShare-re a 12. évfolyam hallgatóinak néhány érdekes előadását.

Lapozzon a témákhoz!

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 11. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

Kíváló eredménnyel zárul a Mérnöktovábbképző Intézet 2010 - 2011 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama, immár a 11. évfolyam.  2011. július 14.-én és 15.-én összesen 22 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat.  A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 11 évben immár több mint  háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát.

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 12. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

Mint immáron tizenkét éve mindig (gondoljank csak bele kérem, a szerk.), ismét kiváló eredménnyel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet 2011 - 2012 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama.

2012. július 12.-én összesen 20 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat.  

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 12 évben immár jóval több mint  háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát.

Bővebben...
 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »