Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
28 | 03 | 2024
Hírek - News
Új CEE piaci tanulmány PDF Nyomtatás E-mail
 Az osztrák Reality Consult új kutatási jelentést tett közzé Facility Management in Central and Eastern Europe címmel.
Az angol nyelvű tanulmány bevezetője a következőket írja:
"We provided a detailed overview of relevant market indicators both on aggregated basis and separately for each of the 16 countries in our scope (including Austria) divided into three (sub-)regions to offer comparative analysis. The study gives information on FM volume, level of outsourcing, building stock and building pipeline and outlines all local and international FM market participants operating in the CEE."
A tanulmány díjtalanul igényelhető a Reality Consult weblapján.

 
Az EuroFM új vezetése PDF Nyomtatás E-mail
eurofmlogo Október utolsó hetében tartotta vezetőségválasztó közgyűlését az EuroFM Londonban. A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség megalakulása óta szorosan együttműködik az EuroFM szervezetével. A londoni közgyűlés alelnökké választotta a bolgár Goran Milanovot, ezzel cseh barátunk, Ondrej Strup után másodszor ad régiónk alelnököt. A szervezet kincstárnoka (Treasurer) ismét Prof.Dr. Alexander Redlein lett, akit a BME MTI hallgatói és a konferenciáink látogatói szintén jól ismernek.
Az EuroFM hírét itt nézheti meg.
 
EU Coalition PDF Nyomtatás E-mail
Az EuroFM közgyűlését megelőzően az RICS londoni székházában tartotta az EU FM Coalition alakuló közgyűlését. Az összeurópai szervezet célja Eu szinten elősegíteni a létesítménygazdálkodás, mint szakma, iparág és üzletei diszciplina érvényesülését, befolyásának növelését. A HFMS-t három fős delegáció képviselte.

Az EU FM Coaltion weblapja: www.eufm.org 
Hír az EuroFM weblapján.

EUFMLC2014
 
Fényképbeszámoló - EKOP 2014 június 26. PDF Nyomtatás E-mail

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, a Magyar Államkincstár és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség 2014 június 26-án tartott EKOP-1.A.3-2013-2013-0005 projekt záró rendezvényének képei.

EKOP IMG 8719


EKOP IMG 8720
EKOP IMG 8721

EKOP IMG 8722

EKOP IMG 8723





 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 41