Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
18 | 05 | 2022
Hírek - News
Kinnarps scoops Northern Star Award PDF Nyomtatás E-mail

Kinnarps took top honours with the Sustainability Award at the finals of the Northern Star Business Awards 2010, flagship event of Aberdeen & Grampian Chamber of Commerce last night (Sept 23rd). Kinnarps was recognised as leading the field, from businesses of all sizes and sectors, across the North-east of Scotland.

Bővebben...
 
Benchmarking műhely PDF Nyomtatás E-mail

Műhelybeszélgetést tartott 2010 junius 29.-én a Graphisoft Parkban a MAISZ és a HFMS a létesítménygazdálkodási mérőszámok kutatás továbbfejlesztésére. Az adatszolgáltatással kapcsolatos további egyeztetések, a véleménycsere a nyilvános létesítménygazdálkodási mérőszámok -benchmarking fórumon (itt) történik majd. A fórumunk nyilt, bárki olvashatja, hozzászólni meghívás alapján lehet. A hozzászóláshoz jogosultságot a fórum moderátorától és adminisztrátorától, Veress Audrától lehet kérni.
A rendezvény képeit a HFMSwebalbumban vagy itt tekinthetik meg.

 
A Kinnarps elnyerte a Northern Star díjat PDF Nyomtatás E-mail


A Kinnarps nagy elismerésben részesült a Fenntarthatósági Díj elnyerésével a Northern Star Business Díj 2010 hajrájában, mely az Aberdeen & Grampian Kereskedelmi Kamara legfőbb eseménye. Ezen díjjal elismerték, hogy a Kinnarps piacvezető egész Észak- Kelet Írországban is.

Bővebben...
 
Benchmarking tanulmány PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Ingatlanszövetség és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség együttműködésében megjelent a Létesítménygazdálkodási mérőszámok 2009 c. kiadvány. Letölthető részlet a kiadványból >>
Ára: 3.995.- Ft
Igényelni a Magyar Ingatlanszövetség irodájában lehet.
Tel.: +36 (1) 3360073
E-mail: info@maisz.hu

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség tagjai számára a díjtalan illetménypéldányokat postán juttattuk el.

 
« ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó »

40. oldal / 42