Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News Létesítménygazdálkodás és logisztika
23 | 06 | 2024
Létesítménygazdálkodás és logisztika PDF Nyomtatás E-mail

Szövetségünk meghívást kapott a nagy multú Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság XVIII. kongresszusára, amely 2010. novermber 10-12. között került megrendezésre, Balatonalmádiban.

A kongresszus hatalmas sikerrel zárult, több mint 400 vendég vett részt 70 előadáson, pódiumbeszélgetésen stb., ahol 99 előadóval találkozhattak. Idén új szekcióként jelent meg a létesítménygazdálkodás, amely szekció levezető elnöke Toronyi András volt. A logisztika és a létesítménygazdálkodás hasonlóságát és különbözőségét a Szövetség tagja, Berta Zsolt mutatta be (belecsempészve az előadásba magának a létesítménygazdálkodásnak mint szakmának a bemutatását is). A létesítménygazdálkodás gyakorlati oldalát az MTV költözési projektje szolgáltatta, amit Kércsi Ilona prezentált, aki tavaly végezte el a BME Mérnöktovábbképző Intézet és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség közös posztgraduális  képzését . A szervezők is sikeresnek tekintették a szakma bemutatkozását, jövőre további előadásokkal várnak minket.

PB123821