Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
18 | 04 | 2024
Lectori Salutem PDF Nyomtatás E-mail

Öt éves a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség és tíz éves az egyetlen folyamatos létesítménygazdálkodási képzés. Minden, amit elértünk egyedül a tagságunk és támogatóink áldozatvállalásának, odaadó munkájának köszönhető. Mint mindenkire, úgy ránk is komoly hatással volt a gazdasági visszaesés, de ennek ellenére nagyrész befejeztük infrastruktúránk kiépítését. A munka egyik fontos eredménye ez az új honlap, amelyet Önök most olvasnak.

Amikor öt évvel ezelőtt elindultunk, nagy segítséget jelentett számunkra, hogy egy bevezetett honlaphoz, a www.fmportal.hu –hoz csatlakozhattunk. 

Sokat jelentett számunkra az azóta sajnos megszűnt Facility Management folyóirat is, amely komoly űrt hagyott maga után és amelyet érdemben azóta sem sikerült betölteni. Nekünk sem. Ezért határoztuk el, hogy önállóan folytatjuk utunkat.

Köszönjük az eddigi segítséget, fmportal.hu.

Az elmúlt öt év alatt a Szövetség széles ívű pályát futott be és már ritkán keverik össze a nevünket más szervezetekével. A teljes ismeretlenségből mostanra nemzetközileg is ismert és elismert szervezet lettünk és ezt saját munkánkon kívül jelentős részt Stan Mitchell lelkes és odaadó támogatásának köszönhetjük.

Aktív tagjai vagyunk a Global FM világszervezetnek, az ON-K 240 osztrák és a CEN TC 348 európai szabványbizottságnak.

Érdekes volt megfigyelni az évek során, hogy a nagy nemzetközi porondon kitartással és állhatossággal viszonylag mennyire könnyű elismerést aratni és ugyanezzel mennyire nehezebb idehaza. De minden tevékenységünk egy és csak egy célt szolgál: a magyar létesítménygazdálkodási ipar felemelését, öntudatra ébresztését és merjük mondani, mindannyiunk javát.

Mindebben számítunk Önökre továbbra is,

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség nevében

a Szövetség elnöksége:

Czerny József     Lippai Sándor      Mikó Zoltán      Pálfalvi Zsuzsa      Schmidt József