Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Benchmarking
18 | 04 | 2024
Létesítménygazdálkodási mérőszámok 2010 - 2011 PDF Nyomtatás E-mail
Tartalomjegyzék
Létesítménygazdálkodási mérőszámok 2010 - 2011
A kitöltéshez szükséges adatok
Minden oldal

Felhívás adatszolgáltatásra

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség a Magyar Ingatlanszövetséggel stratégiai összefogásban 2007-ben projektet indított egyes létesítménygazdálkodási szolgáltatások költségeloszlásának felmérésére.  A kutatási programhoz 2010-ben csatlakozott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építéskivitelezési Tanszéke. A most folyó kutatás a korábbi létesítménygazdálkodási benchmarking vizsgálat folytatása. 

A projekt során átfogó kérdőívet dolgoztunk ki az épületek használati adatairól. 
A kérdőív létesítménygazdálkodási szervezetek számára készült, azaz a végfelhasználó szervezeteknek.
Ha Ön mint szolgáltató kívánja kitölteni a kérdőívet, mindenképpen döntse először el, hogy Önök szervezete által használt épületekről kíván-e adatokat adni, vagy valamely ügyfele adataival tölti ki a kérdőíveket. (Mi a létesítménygazdálkodás?)

Az előző kutatás kiadványának összefoglalóját itt töltheti le.
A 2009. évi kutatási jelentést tartalmazó kiadványt az alábbi címen rendelhetik meg:
Magyar Ingatlanszövetség
Tel.: +36 (1) 3360073, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ára: 3.995.- Ft + postaköltség

Amennyiben Önt és az Ön szervezetét érdekli a kutatásban való részvétel, kérjük, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .  
A levélben adja meg
 - a szervezet nevét, amelyet Ön képvisel (elnevezés, cím)
 - és az Ön adatait (név, közvetlen telefon, e-mail cím).

Válaszlevelünkben megküldjük a kérdőív kezdőoldalához vezető linket.

A kérdőíveket értelemszerűen épületenként kell majd kitöltenie. 
A kérdőív és az azt kezelő program magyar nyelvű, néhány egyszerű, magyarázatra nem szoruló kivételtől eltekintve.

Adatvédelmi garancia.
Az Ön által megadott minden adatot bizalmasan kezelünk. Az adatokat csak anonim és aggregát módon tesszük közzé és csak olyan módon, hogy kitöltő szervezetre és a kitöltő személyre az adatok alapján ne lehessen következtetni. A kitöltött kérdőívek alapján senki nem fog Önöknek kéretlen reklámot küldeni vagy üzleti ajánlatot tenni. Az épületek adatainál címet nem gyűjtünk, a város és az irányítószám csak a területi megoszlás miatt szükséges. 
Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt töltheti le.
A kutatásban való részvételre jelentkezéssel Ön és az Ön által képviselt szervezet elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.