Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News Telt ház a benchmarking szimpóziumon
16 | 04 | 2024
Telt ház a benchmarking szimpóziumon PDF Nyomtatás E-mail

benchmarkingJanuár 23-án a Műegyetem adott otthont a MAISZ, valamint a HFMS által közösen megjelentett „Létesítménygazdálkodási mérőszámok” benchmarking kutatási anyag második kiadása bemutatójának. Kispál Sándor MAISZ főtitkár, valamint Czerny József HFMS elnök köszöntője után Bérczi László (MAISZ kezelői bizottság elnök) mutatta be az új tanulmány piacra kerülését megelőző kutatás, valamint szakmai összefogás részleteit. Ezt követően Décsi Gábor (MAISZ kezelői bizottság) konkrét grafikonokkal és táblázatokkal szemléltette a kutatás egyes területeit, így illusztrálva a gyűjtött, majd elemzett adatok sokrétű felhasználási lehetőségét. Harmadik napirendként - Czerny József moderálásával - egy rövid szakmai workshop került lebonyolításra, ahol a vendégek kötetlen formában mondhatták el a kutatással, ill. a kiadvánnyal kapcsolatos véleményüket, a program jövőjére vonatkozó javaslataikat. A nap zárásaként a jelenlévő 76 szakértő abban maradt, hogy a HFMS e-fórumán, valamint egy hamarosan megrendezésre kerülő újabb workshop-on folytatják a közös munkát.

FIGYELEM! Az új, 2011-2012 évi létesítménygazdálkodási mérőszámokat bemutató benchmarking kiadvány rövidesen megjelenik! Az e-kiadványt a kutatáshoz adatot szolgáltató cégek díjmentesen fogják megkapni – más érdeklődők részére térítéses formában lesz elérhető.
Hamarosan elérhetővé tesszük az elhangzott előadásokat. Nézze meg a szimpóziumon készült fényképeket!

Mi a létesítménygazdálkodás és miért fontos: olvassa el itt!
Tájékozódjon a létesítménygazdálkodási mérőszámok (benchmarking) projektről!
Néhány kapcsolódó cikk: Benchmarking tanulmányBenchmarking műhely