Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Oktatási hírek Eredményesen zárult a 12. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával
23 | 06 | 2024
Eredményesen zárult a 12. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

Mint immáron tizenkét éve mindig (gondoljank csak bele kérem, a szerk.), ismét kiváló eredménnyel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet 2011 - 2012 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama.

2012. július 12.-én összesen 20 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat.  

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 12 évben immár jóval több mint  háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát.


A 2012. évi vizsgabizottság tagjai: Forgács László (elnök), Berta Zsolt, Czerny József, Lippai Sándor és Mészáros Éva voltak. 

Gratulálunk az idén végzett kollégáknak: 

al-Dulaimi András, Bordásné Szabó Ilona, Sztrunga Gábor, Márton László, Kaltenecker Orsolya, Csapó Balázs, Majsai Norbert, MolnárJulianna, György Szilvia, Jóború Zsuzsanna, Legenyei Péter, Deli László, Szabo Mihaly, Horvath Zsolt, Hanák Balázs, Török Ákos, Simon Gyorgy, Pad Dániel, Budai Ferenc, Fekete Peter, 

A  következő, 13. évfolyam 2012. októberében  indul.
További információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.