Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Szakcikkek Gonda Helga cikke az FMJ-ben
23 | 06 | 2024
Gonda Helga cikke az FMJ-ben PDF Nyomtatás E-mail

Gonda_Helga_foto Az IFMA folyóirata, az FMJ 2011 szeptember/októberi számában jelent meg Gonda Helga cikke "Collaboration or Isolation: Improving Meeting Space Management" címmel. Cikkében sokak számára fontos témát tárgyal, az iroda tárgyalások, megbeszélések (meetingek) helyeinek, területeinek létesítménygazdálkodási koncepcióját.

Cikkében számos érdekes tényre hívja fel figyelmünket, például a tárgyalótermek kihasználtsága mindössze 60%, és a megbeszéléseknek csupán két résztvevője van az esetek több mint 80% -ban. Azonban ezek a helyek – ahogy cikkében kifejti –valójában nem kezelhetőek csupán egyszerű helységgazdálkoádás szempontból, szükséges stratégiai eszközként tekinteni a megfelelően felszerelt, esztétikus tárgyalóhelyekre, mivel ezek a platformok biztosítják a megfelelő környezet az innovatív csoportos vagy páros munkavégzéshez.
Gratulálunk Helga!

Gonda Helga a Jones Lang LaSalle létesítménygazdája, a Mérnöktovábbképző Intézet Szövetségünk által felügyelt szakmai képzésének végzett hallgatója. Gonda Helga – nem mellékesen – ezzel a témával tavaly indult a Global FM Award nemzetközi megmérettetésen is.