Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Impresszum
30 | 05 | 2024
Impresszum PDF Nyomtatás E-mail

Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség
1021 Budapest, 
Hűvösvölgyi út 54.
E-mail: info (kukac) hfms.org.hu

A www.hfms.org.hu oldal célja, hogy a magyar és a nemzetközi létesítménygazdálkodási szakmai élettel kapcsolatos eseményekkel, résztvevőkkel kapcsolatos információkat közkinccsé tegye. A magyar létestíménygazdálkodás referencia helyévé kívánunk válni. Az oldalon található információk ingyenesen hozzáférhetők.

Az oldalainkon található egyes bejegyzések, fórumok, beszámolók nem minden esetben tükrözik a szerkesztőség véleményét, de a hiteles és szabad véleménynyilvánítás jegyében ezeknek is helyet adunk amennyiben törvényt nem sértenek. Természetesen fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a nagyon nem tetsző vagy a Szövetség céljaival ellentétes dolgokat ne közöljük.

Az oldalt munkatársaink társadalmi munkában szerkesztik.

A közlésre szánt híreket, eseményeket, sajtóközleményeket kérjük, hogy az info (kukac) hfms.org.hu e-mail címre küldjék.

Az oldalon található híranyagok másolhatók, a közlés feltétele a "forrás: www.hfms.org.hu" feltüntetése, online megjelenés esetén kattintható formában. Képek közlése a szerző vagy a forrás feltüntetésével engedélyezett online médiában, egyéb esetekben kérjük írjon nekünk.