Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Tanulmányok
19 | 03 | 2024
Tanulmányok
Global FM Market Sizing Study 2016 PDF Nyomtatás E-mail
               


globalfm


          
A Global FM  megbízásából a a Frost & Sullivan felmérte a világ létesítménygazdálkodási piaci trendjeit.
A  kutatási jelentést a Global FM tagszervezeteinek tagjai (így a HFMS tagjai is) díjtalanul letölthetik. Sajnos szerzői jogi okokból nem tehetjük szabadon elérhetővé.
A tanulmány kitér a létesítménygazdálkodási ipar globális és helyi trendjeire, az egyes felmért piacok nagyságára (köztük Európa és Magyarország), az ipar előtt álló kihívásokra. A tanulmány angol nyelvű.

A HFMS tagjai a tanulmányt itt igényelhetik.
 
Fajlagos költség helyett fajlagos életminőség PDF Nyomtatás E-mail

A Sodexho USA nemrégiben tanulmányt publikált "Cost per Square Foot" to a "Quality of Life per Square Foot" címmel (kb. Fajlagos költségek helyett fajlagos életminőség). Amint a tanulmány hangsúlyozza, a létesítménygazdálkodásnak el kell távoldnia a ma elterjedt technikai szemlélettől és kimondottan a szervezet dolgozóinak jólétét kell szem előtt tartania.
A tanulmány on-line itt olvasható vagy pdf formában itt tölthető le.
KIváncsian várjuk a magyar Sodexho véleményét a fórumon.
 
Katasztrófa megelőzés PDF Nyomtatás E-mail

 A TISP (The Infrastructure Security Partnetship) nyilvános véleményezésre tette közzé átdolgozott katasztrófamegelőzési irányelveit. Az irányelv tervezete innen tölthető le.

Bővebben...
 
Létesítménygazdálkodás és controlling PDF Nyomtatás E-mail

2006-09-19 A tanulmány áttekinti a létesítménygazdálkodás fogalmát, vállalaton belüli szerepét, működési területeit, kitér a controlling és a létesítménygazdálkodás viszonyára, az ellátandó controlleri feladatokra és az alkalmazható módszerekre is. Jó szívvel ajánljuk mindazon controllereknek, vezetőknek, akiknél a létesítménygazdálkodás vállalaton, intézményen belüli feladat!

Regisztáció és bejelentkezés után letölthető a Controlling Portál-ról

 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 4