Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Könyvajánló
29 | 03 | 2020
Könyvajánló
Irodaépületek bérterület-számítása PDF Nyomtatás E-mail

2006-11-16 ibsz3d_0628_kicsi.jpg

Az irodaépületek bérterület számítására nincs kidolgozott útmutató, egységesített ajánlás Magyarországon. Ezt a hiányt szeretné pótolni a a nemrégiben megjelent kétnyelvű, magyar és angol kézikönyv. A könyv szerzője, dr. Erdélyi László meghatározó szerepet játszott a Szövetség területkategorizálási irányelveinek kidolgozásában is. A könyvet mindenkinek ajánljuk, akár bérbe adni, akár bérbe venni szeretne irodákat.
Megrendelhető 4900 Ft-os áron a +36 23 422158-as fax számon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

 
Ingatlangazdaságtan PDF Nyomtatás E-mail

2006-11-01

inggazdcimlapsmall.jpg A Soós János és szerzői kollektívája által írt összefoglaló mű jelenleg egyedülálló, tartalmát és aktualitását tekintve egyaránt. Az ingatlanszakma művelői mellett a létesítménygazdák is haszonnal forgathatják, ha jó vagy rossz sorsuk ingatlanfejlesztési, értékbecslési és más hasonló feladatokkal hozza össze őket.
Azonban vigyázat! A 3.5 Létesítménymenedzsment fejezetet kérjük tekintsék fatális balesetnek, amelynek okozói sajnos teljesen tájékozatlanok voltak a témát illetően.
A könyv többi részét jó szívvel ajánljuk olvasásra és kézikönyvként is.
KJK Kerszöv Jogi és Üzleti Kiadó Kft. 2002
Chikán Attila bevezetőjével, CD melléklettel
ISBN963 224 625 X

 
Az Infostrázsa PDF Nyomtatás E-mail

A KÜRT mesekönyvének, az Infostrázsának negyedik kiadásában érdekes és tanulságos történetek olvashatók adatmentési esetekről, biztonsági melléfogásokról, hackerekről, crackerekről.
A Kürt munkatársai velős és kevésbé velős gondolataikat gyűjtötték egy csokorba az információ bizonytalanságáról, a biztonság megteremtésének sokszor rögös útjáról.
A könyv letölthető pdf formátumban az alábbi linkre kattintva:
Az Infostrázsa
Az adatbiztonságról olyan elképesztő tévhitek keringenek, hogy mindenkinek melegen ajánljuk a könyv elolvasását.
A Kürt-nél a könyvet nyomtatott formában is lehet kérni.
1112 Budapest, Péterhegyi ú t 98.
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
Telefon: +36 1 424-6666

 
Eric Verzuh: Projektmenedzsment PDF Nyomtatás E-mail

2006-12-01

projekmenedzsment.jpg A HVG könyvek sorozatban megjelent praktikus kézikönyv komoly segítséget adhat komplex projektek vezetésének elméleti megismerésére, technikáinak és hasznos trükkjeinek elsajátítására. Módszertani kalauzként ismerteti és érthetővé teszi a legfejlettebb technikákat; az Internetről letölthető űrlapokra, folyamatábrákra való hivatkozásai pedig nagy segítséget nyújtanak a mindennapi nehézségek megoldásához. Tanulmányozásra ajánljuk.
A könyv letölthető tartalomjegyzéke
Megvásárolható: a HVG honlapján

 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 3