Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Szabadegyetem Női vezetőként a vezetésről és a vezetéshez szükséges emberi kvalitásokról közhelyek nélkül
19 | 03 | 2024
Női vezetőként a vezetésről és a vezetéshez szükséges emberi kvalitásokról közhelyek nélkül PDF Nyomtatás E-mail

IMG 7038

Női vezetőként a vezetésről és a vezetéshez szükséges emberi kvalitásokról közhelyek nélkül
Interaktív szemináriumunk előadója 2019. február 20-én Istiván Rita volt.

vezetes20190220 copy

Rita a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület és a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége főtitkára, címzetes egyetemi docens, Zágrábi Bölcsészettudományi Egyetem szláv nyelvek és irodalom szakán szerzett tanári diplomát, majd a BME-n színdinamikai szakmérnöki diplomát.

"Az embereknek, az emberi kapcsolatoknak sokkal fontosabb szerepük van az üzleti életben, mint azt manapság divatos gondolni. Azt gondolom, az ember mindig önmagához, a saját értékeihez legyen hű és ebben maradjon kitartó.
Egy vállalkozás legnagyobb értéke az ember. A munkatársak jó közérzetéért olyan anyagi és szociális megoldásokat is fel kell vállalni, ami nálunk a vállalati kultúrákban egyelőre kevésbé jellemző.
Az üzleti életben a legfontosabbnak a kitartást tartom és azt, hogy az ember önazonos legyen, egyaránt ismerje az erényeit és a gyengéit. Mert nagyon sok olyan sikeres menedzser van, aki azért divatos, mert átlát az eredményeken és a számokon, igenis vannak olyan sikeres vezetők, akik messzebbre tekintenek az egyszerű számoknál."

 

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (HFMS) célja 2005-ben történt megalakulása óta a létesítménygazdálkodás, mint irányítási (menedzsment) diszciplína fejlesztése, a legjobb gyakorlatok meghonosítása, oktatás és ismeretterjesztés.
A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség tagi központú egyesület, tagjait tagszervezetei által delegált természetes személyek alkotják. A HFMS tagja a Global FM-nek (www.globalfm.org) , amely a tagi központú létesítménygazdálkodási szakmai szervezetek világszövetsége.
A HFMS aktív tagja az EuroFM-nek (www.eurofm.org), a Magyar Szabványosítási Testületnek (www.mszt.hu),  az IFMA-nak (www.ifma.org) munkájában. A HFMS megalakulása óta részt vesz a létesítménygazdálkodás magyar nemzeti, osztrák nemzeti, a CEN európai és az ISO nemzetközi szabványosításában.
Ha szeretné támogatni munkánkat, csatlakozzon a HFMS tagjai köréhez vagy szponzorálja tevékenységünket. További információkat weblapunkon találhat: www.hfms.org.hu vagy írjon e-mail címünkre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.