Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Szabadegyetem Meghívó: Hatásos előadó, hatásos prezentáció
23 | 04 | 2018
Rólunk - About us
Blog
Legfrissebb híreink
Hírlevél feliratkozás

Itt küldje el feliratkozását.

Események
Tudasbazis
Oktatás
Sajtó
Kapcsolódó cikkek
Meghívó: Hatásos előadó, hatásos prezentáció PDF Nyomtatás E-mail

Szaloki Tiborne
A BME Mérnöktovábbképző Intézet és a HFMS tisztelettel meghívja önt és munkatársait szabadegyetemi sorozatunk következő előadására.

Hatásos előadó, hatásos prezentáció

Időpont: 2018. április 25. 15:00
Helyszín: 1054 Budapest, Báthory u. 10.

A részvétel díjtalan. Kérjük itt regisztráljon.

A hatásos előadáson, a hatásos prezentáción nagyon sok múlhat.
- Hogyan hangoljuk össze az előadás és a kísérő prezentáció ritmusát
- Milyen a letisztult, lényegretörő elektronikus prezentáció
- Hogyan legyünk meggyőzőek
- Hogyan keltsük fel és hogyan tartsuk fenn a figyelmet
- A figyelemszint követése.

Interaktív szemináriumunk előadója: Szalóki Tiborné

Tanársegéd, mérnök-közgazdász. 2005 óta dolgozik a BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszéken. Közel tíz évig ügyvivő szakértői feladatokat látott el, gazdasági-, pénzügyi-, munkaügyi-, és szervezési területen, majd a pályázati munkába is bekapcsolódott először pénzügyi asszisztensként, majd több TÁMOP pályázat pénzügyi vezetője volt. 2008-ban a VII. Nevelésügyi Kongresszus szervezőbizottságának titkára volt. Ugyanebben az évben Okleveles mérnöktanári diplomát szerzett. 2012-ben abszolutóriumot szerzett a BME GTK Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolában. 2012-ben a XII. Országos Neveléstudományi Konferencia szervezőbizottsági tagja volt. 2014 óta a MPT Összehasonlító Pedagógiai Szakosztály titkára. Tíz éve oktatja a Prezentáció című tantárgyat. 2010 óta négy alkalommal nyertek hallgatói első helyezést a TDK-n.

A szeminárium támogatója:

   
    KEFlogo  

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (HFMS) célja 2005-ben történt megalakulása óta a létesítménygazdálkodás, mint irányítási (menedzsment) diszciplína fejlesztése, a legjobb gyakorlatok meghonosítása, oktatás és ismeretterjesztés.
A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség tagi központú egyesület, tagjait tagszervezetei által delegált természetes személyek alkotják. A HFMS tagja a Global FM-nek (www.globalfm.org) , amely a tagi központú létesítménygazdálkodási szakmai szervezetek világszövetsége.
A HFMS aktív tagja az EuroFM-nek (www.eurofm.org), a Magyar Szabványosítási Testületnek (www.mszt.hu),  az IFMA-nak (www.ifma.org) munkájában. A HFMS megalakulása óta részt vesz a létesítménygazdálkodás magyar nemzeti, osztrák nemzeti, a CEN európai és az ISO nemzetközi szabványosításában.
Ha szeretné támogatni munkánkat, csatlakozzon a HFMS tagjai köréhez vagy szponzorálja tevékenységünket. További információkat weblapunkon találhat: www.hfms.org.hu vagy írjon e-mail címünkre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.