Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Oktatási hírek Board Games 2014
29 | 03 | 2024
Board Games 2014 PDF Nyomtatás E-mail

A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata 2014 február 18-án az idén ismét egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehetne az egész szervezet (a főtevékenység) eredményességére  A vizsga, a Board Games, minden évebn egy nagyvállalati igazgatótanácsi ülés szimulációja.
Az legérdekesebb előadások hamarosan a SlideShare-en.
A nyílvános vizsgán a következőt szimuláltuk, játszottuk el:
Board tagjai = a vizsgabizottság 
javaslatok előterjesztői = a vizsgázó hallgatók (valamennyien gyakorló létesítménygazdák)
vendégeink = a meghívott fő részvényesek, akik kérdéseket tehetnek fel az előadóknak, a javaslatok előterjesztőinek (a vizsgázóknak)
A Board ez előterjesztéseket megvitatja a fő részvényesek bevonásával és a javaslatot elfogadja, visszaadja átdolgozásra vagy elutasítja. Az Board idén négy javaslatot adott vissza átdolgozásra. A Board Games programját, az előterjesztések témáit, itt nézhetik meg. 
Ha érdekli, nézze meg a 2013. évi Board Games programját és egyes előadásait.

A Board Games képei

photo 1

photo 3
photo 4

photo 21