Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News Beszámoló az EFMC 2013 konferenciáról
28 | 03 | 2024
Beszámoló az EFMC 2013 konferenciáról PDF Nyomtatás E-mail

EFMC Logo 2013Ahogy korábban már hírt adtunk róla, ebben az évben Prágában rendezték meg az EFMC összeurópai létesítménygazdálkodási konferenciát. A konferencia kiemelt témája a „létesítménygazdálkodás egy fenntartható jövőért (FM for a Sustainable Future)" volt. A kétnapos rendezvényen közel 70 előadó prezentációját hallgathatta meg a 700 résztvevő. Nagy érdeklődés kísérte a kelet-közép-európai országok létesítménygazdálkodási iparágának fejlesztéséről és jellemzőiről szóló kerekasztal megbeszélést, valamint Ali Al Suwaidi előadását, arról hogy milyen létesítménygazdálkodási szemlélet szükséges a közép-keleten épült felhőkarcolók menedzseléséhez.
A részletes összefoglaló itt olvasható.
A fényképeket a konferenciáról itt tekintheti meg.

Nézze meg a konferencia filmbeszámolóit:
a megnyitó fogadás (video), a konferencia első napja (video), Gala Dinner EFMC 2013 (video), a konferencia pénteki záró napja (video)