Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
17 | 07 | 2018
Rólunk - About us
Blog
Legfrissebb híreink
Hírlevél feliratkozás

Itt küldje el feliratkozását.

Események
Tudasbazis
Oktatás
Sajtó
Kapcsolódó cikkek
Hungarian Facility Management Society
Hungarotherm Nyomtatás E-mail

A Construma-Hungarotherm-Reneo szakkiállítás (április 10-14.) színvonalas, bár hangsúlyozottan promóciós szakmai programokat kínál. A szakkiállítás három szakmai napja (április 10., 11., 12.) ingyenesen látogatható, a szakmai konferenciákon az előadások a megújulóenergia-hasznosítás, épületenergetika, hőtermelés, hőhasznosítás, hőellátás, épületautomatizálás, valamint a hűtés, klímatizálás témakörök új termékeiről, újdonságairól szólnak majd.
A részletes konferencia program megtekintéséhez kattintson ide!
A kiállításokról, a kapcsolódó programokról bővebb információért kattintson ide!
 
Tisztítástechnológiai szakkiállítás Berlinben Nyomtatás E-mail

A CMS tísztítástechnológiai szakkiállítás 2013. szeptember 24-27. között Berlinben kerül megrendezésre. A kiállítás mind a belföldi, mind a külföldi résztvevők számára közvetlen piacra lépést, nemzetközi kapcsolatokat és kiváló üzleti lehetőségeket nyújthat. További információk a Messe Berlin magyar nyelvű tájékoztatójában.
 
Global FM Awards 2013 Nyomtatás E-mail

gfmaward
Március 20-án zárult a Global FM Awards for Excellence kiválósági díjára való jelentkezés első fordulója. A világ hét országából tizennégy pályázat érkezett be, köztük három magyar is! A magyar pályázóknak külön is gratulálunk. A Global FM zsűrije maximum kilenc pályázatot válasz majd ki a másdik fordulóra és felkeri a pályázókat pályázatuk részletes kidolgozására. További részletek a Global FM weblapján találhat. A győzteseket a Global FM a létesítménygazdálkodás világnapján, június 27-én jelenti be.
 
Új BIM irányelv Nyomtatás E-mail

bim
A British Standards Institution új PAS-t (Publicly Available Specification) tett közzé a a digitális épületmodellezésről (BIM = Building Information Modeling). A új irányelv itt tölthető le. További információk a BSI és a CIC (Construction Industry Council) weblapján.
 
Letölthetők a Board Games 2013 előadásai Nyomtatás E-mailBOD
Nézze meg a Board Games nyilvános vizsga és szimpózium előadásait! A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.

Bővebben...
 
EFMC 2013 Nyomtatás E-mail

EFMC Banner 240x180


European Facility Management Conference all set for 2013!
One exciting event to add to your calendar for 2013 is the European Facility Management Conference, which will be taking place 22-24 May in Prague.
More than 700 delegates from across the world attended the conference in 2012, and it's shaping up to be another great event in 2013, offering fantastic educational and networking opportunities. This year's focus 'FM for a Sustainable Future' is poised to deliver new research, best practices and trends as identified by Facility Management thought leaders the world over. The conference will play a key role not only in peer to peer education, but also in demonstrating the value of the FM professional in an increasingly crowded marketplace.
Bővebben...
 
Nyilvános vizsgával indult a 2012-13. évfolyam 2. szemesztere Nyomtatás E-mail

BOD
A Board Games nyilvános vizsgával és szimpóziummal indult a BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyama 13. évfolyamának második szemesztere. 
A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.  Hamarosan megtekinthetők lesznek a legérdekesebb előadások!
Bővebben...
 
Az irodai környezet hatása a termelékenységre Nyomtatás E-mail

XXHogyan befolyásolja az irodai környezet a termelékenységet? Érdekes beszélgetés alakult ki az elmúlt napokban a LinkedIn.com-on a Workplace Community csoportban. A vita kiváltója a payscale.com blogjának a cikke az irodakialakításról. Ha érdekli a vita, csatlakozzon a csoporthoz. A vitát a LinkedIn-en itt követheti. 
green-right-arrow20Link a Workplace Community csoporthoz.
 
Google Nyomtatás E-mail

google-tel-aviv-officeNem, nem egy alpesi üdülőhely, hanem a Google irodája Tel-Avivban. Kitűnően illusztrálja, hogy magas szellemi teljesítményt csak kiemelkedően inspiráló környezetben lehet nyújtani. Csak akkor van reális esélyünk a világhoz való felzárkózásra, ha ezzel kezdjük, azaz a felzárkózásnak az innovatív munkakörnyezet az előfeltétele. Ennek megteremtése és folyamatos fenntartása alapvető létesítménygazdálkodási feladat.
Példák: a Google irodája Tel-Avivban és Pittsburgben. Valódi fényképek, nem számítógépes bűvészkedés. Szóval, hol van (lesz) az első összehasonlítható magyar munkahely?
Bővebben...
 
Tűzvédelmi konferencia Nyomtatás E-mail


tuzoltooltTüzvédelemi konferencia és konzultáció

2013 március 13. Best Western Hotel Hungaria
A tűzvédelmi szabályozás 2013 január elsejétől lényegesen megváltozott.
Átdolgozta már a tűzvédelmi szabályzatát?
Tájékozódjon, milyen változások vannak! Milyen új szempontok vannak a tűzvédelmi szabályzat elkészítéséhez. Érdekli, hogyan változtak a tűzriadó, a menekítési terv, a tűzvédelmi oktatás követelményei? Hogyan kell felkészülni a hatósági ellenőrzésekre?
green-right-arrow20 Jelentkezés és további információk itt.
A HFMS tagjai számára törzsügyfél kedvezmény! Tüntesse fel tagságát a jelentkezésnél!
 
Global FM Awards 2013 Nyomtatás E-mail

gfmaward

2013 GLOBAL FM AWARDS FOR EXCELLENCE IN FACILITIES MANAGEMENT


Following the success of last year's Awards, Global FM is happy to re-initiate the process this year. Deadline for applications is 20 March. The winners will be announced on 27 June during World FM Day. More details on the Global FM webpage.

A megelőző évek átütő sikere után a Global FM idén is meghírdette az Awards for Excellence kiválósági díját. Mivel a HFMS a Global FM tagja, a magyarországi szervezetek is pályázhatnak. A nevezés határideje március 20.
Olvassa el a pályázati feltételeket és pályázzon! Kérdése van? Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A győzteseket a Global FM a létesítménygazdálkodás világnapján június 27.-én jelenti be.
Mindenkit bátorítunk, hogy próbálja meg!

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »