Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
19 | 10 | 2017
Rólunk - About us
Blog
Legfrissebb híreink
Hírlevél feliratkozás

Itt küldje el feliratkozását.

Események
Tudasbazis
Oktatás
Sajtó
Kapcsolódó cikkek
Hungarian Facility Management Society
ISO műhely fotoalbum Nyomtatás E-mail

DSC 0005Nézze meg a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal épületében 2012. december 13.-án tartott ISO létesítménygazdálkodási műhely képeit. A megjelentek száma és az általános érdeklődés alapján érdemes megkezdenünk az ISO TC 267 Facility Management tükörbizottság megalakítását.
Bővebben...
 
Prága: European Facility Management Conference Nyomtatás E-mail


Mint már hírt adtunk róla, Prágában rendezik 2013 május 22. és 24. között az EFMC európai létestítménygazdálkodási konferenciát és kiálltást. A konferenciának magyar előadója is lesz. Töltse le a konferencia előzetes ismertetőjét. További információk a konferencia weblapján. 

 
2013. év eleji mérleg Nyomtatás E-mail

buekBoldog új évet kívánunk!

Köszönjük, hogy a 2012. évben is támogatták a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetséget.

A tavalyi év számunkra legjelentősebb eseménye a már hagyománnyá vált éves konferenciánk volt, amelyet most először az osztrák Technische Universität Wien-el közösen rendeztünk meg. A konferenciáról itt, fő honlapunkon (www.hfms.org.hu) és a szintén általunk fenntartott www.fmkonferencia.hu weblapon tájékozódhatnak.

Működik önálló Facebook oldalunk (www.facebook.com/hfms.hungary ), az FM Guru fórumunk (http://forum.fmguru.hu) tagsága meghaladta a 300-at. Az év végén elindítottuk hírlevelünk, a regisztráltak száma folyamatosan nő.

Eredményesen zártuk a BME MTI-vel közös képzésünk 12. évfolyamát és tizennyolc hallgatóval elindult a 13. évfolyam tavaly októberben.
Bővebben...
 
A CEN TC 348 jubileumi ülése Nyomtatás E-mail

A CEN TC 348 Facilitiy Management európai szabványbizottság 2012 november 29.-én Párizsban az AFNOR székházban tartotta 10. évi jubileumi ülését. Az ülésen a bizottság új elnököt (covenort) választott a leköszönt Remko Oosterwijk helyére. A szabványbizottság új elnöke a szintén holland Dr. Ir. Hermen Jan van Ree.
Az MSZT és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség Magyarország képviseletében a CEN TC 348 alapító tagja és katív résztvevője a szabványosítási folyamatnak.

Töltse le az ülés délutánján elhangzott előadásokat.

Bővebben...
 
ISO létesítménygazdálkodási műhely Nyomtatás E-mail


A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség 2012. december 13.-án tartotta "A létesítménygazdálkodás ISO szabványosítása" címmel első műhelybeszélgetését. A megjelentek áttekintették az ISO TC 267 szabványbizottság berlini ülésének eredményeit és elhatározták az ISO TC 267 magyar tükörbizottságának megalakítását. A KIH, az MSZT és a HFMS képviselőiből alakult munkacsoport január elején kidolgozza a tükörbizottság működésének feltételeit. Az alakuló ülés január végére várható. Fényképes beszámolónk hamarosan. Nézze meg a TC 267 berlini alakuló ülésének képeit!

Szeretné követni a fejleményeket? Regisztráljon hírlevelünkre!

 
A HFMS új elnökségi tagja Nyomtatás E-mail

KercsiIlonaA Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség 10. közgyűlésén 2012 december 10.-én az elnökség tagjai közé választotta Kércsi Ilonát, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap létesítménygazdálkodási igazgatóját. A közgyűlés jegyzőkönyvben köszönte meg Pálfalvi Zsuzsának eddigi áldozatos munkáját. A közgyűlés döntött a 2013. évi tagdíjakról is, amelyek azonosak maradtak az előző évivel. A Szövetség 2013. elején tartja hagyományos programalkotó műhelyét, amelyen dönt a 2013. évi munkatervről.

 
Érdekes interjú a privatbankar-hu-n Nyomtatás E-mail

A játékszabályok kijelölésére várnak a láthatatlan milliárdok, ezzel a címmel közöl érdekes interjút a privatbankar.hu Bérczi Lászlóval és Décsi Gáborral, akik a HFMS -  MAISZ benchmarking munkacsoportjának a tagjai. A cikket itt olvashatja el. 

Az fmguru fórumon új témát nyitottunk, hogy megvitassuk a cikket.

Mindenben igazuk van? Van-e amit másképp lenne célszerű felfogni? Van valakinek más véleménye? Mit kell tennünk?

Link az fmguru fórum vitájához. (A hozzászóláshoz regisztrálni kell.)

 
HFMS hírlevél - elindítottuk! Nyomtatás E-mail

led-hirlevelSokan Önök közül, akik az elmúlt években közvetlen kapcsolatba kerültek a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetséggel mostanában kapják meg első hírlevelünket, amelyben egyben jóváhagyásukat kérjük további hírlevelek küldéséhez. Úgy gondoljuk, a mi szakmánkban különösen időszerű a szakmai kapcsolatok szorosabbra fűzése, a megbízható szakmai információk összegyűjtése, feldolgozása és terjesztése.

Várjuk Önöktől is mindazokat az információkat, amiket meg kívánnak osztani a létesítménygazdálkodási közösséggel.
Kérjük, írjanak Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Miért fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot, miért fontos a létesítménygazdálkodás? Olvassa el itt!  Nem kívánja a továbbiakban kapni hírlevelünket?  Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, kérjük kattintson a hírlevél alsó mezőjében a "Leiratkozás" feliratra. A leiratkozás után adatait véglegesen és automatikusan töröljük. Kérjük, hírleveleinket továbbítsa ismerőseinek, kollégáinak! A továbbításhoz a linket a hírlevél alsó mezőjében találja.

Még nem kapja hírlevelünket? Iratkozzon fel itt!

 
Az ISO TC 267 Facilities management alakuló ülése Nyomtatás E-mail

 Az ISO TC 267 Facilities management szabványbizottság 2012, november 21-23-án Berlinben tartotta alakuló ülését. A szabványbizottság célja az (MSZ) EN 15221 Facilities Management szabványsorozat első két tagjának felülvizsgálata, átdolgozása és ISO szintre emelése. Az alakuló ülésen a magyar érdekek képviseletében a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség vezetésével három fős magyar szakértői delegáció vett részt. 

Nézze meg fényképbeszámolónkat!

Olvassa el Stan Mitchell, az ISO TC 267 szabványbizottság vezetőjének cikkét.

 
BIFM video Nyomtatás E-mail

A BIFM videója a létesítménygazdálkodásról és a létesítménygazdálkodási oktatásról, angolul, jól érthetően. 

Bővebben...
 
Global FM Award 2012 Nyomtatás E-mail

 Mint eddig évek óta, a Global FM az idén is odaitélte a Global FM Award minőségi díjat. A San Antonioban (USA) megrendezett ünnepségen a brit BIFM, a dél-afrikai SAFMA és brazil ABRAFAC pályázatát díjazták. További részleteket itt olvashat és a győztesek egyikénél is.
A bíráló bizottság munkájában mi, a HFMS is részt vettünk, mint a bizottság tagja és a Global FM rendes tagja.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »