Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home
19 | 10 | 2017
Rólunk - About us
Blog
Legfrissebb híreink
Hírlevél feliratkozás

Itt küldje el feliratkozását.

Események
Tudasbazis
Oktatás
Sajtó
Kapcsolódó cikkek
Hungarian Facility Management Society
Letölthetők a Board Games 2013 előadásai Nyomtatás E-mailBOD
Nézze meg a Board Games nyilvános vizsga és szimpózium előadásait! A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.

Bővebben...
 
EFMC 2013 Nyomtatás E-mail

EFMC Banner 240x180


European Facility Management Conference all set for 2013!
One exciting event to add to your calendar for 2013 is the European Facility Management Conference, which will be taking place 22-24 May in Prague.
More than 700 delegates from across the world attended the conference in 2012, and it's shaping up to be another great event in 2013, offering fantastic educational and networking opportunities. This year's focus 'FM for a Sustainable Future' is poised to deliver new research, best practices and trends as identified by Facility Management thought leaders the world over. The conference will play a key role not only in peer to peer education, but also in demonstrating the value of the FM professional in an increasingly crowded marketplace.
Bővebben...
 
Nyilvános vizsgával indult a 2012-13. évfolyam 2. szemesztere Nyomtatás E-mail

BOD
A Board Games nyilvános vizsgával és szimpóziummal indult a BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyama 13. évfolyamának második szemesztere. 
A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.  Hamarosan megtekinthetők lesznek a legérdekesebb előadások!
Bővebben...
 
Az irodai környezet hatása a termelékenységre Nyomtatás E-mail

XXHogyan befolyásolja az irodai környezet a termelékenységet? Érdekes beszélgetés alakult ki az elmúlt napokban a LinkedIn.com-on a Workplace Community csoportban. A vita kiváltója a payscale.com blogjának a cikke az irodakialakításról. Ha érdekli a vita, csatlakozzon a csoporthoz. A vitát a LinkedIn-en itt követheti. 
green-right-arrow20Link a Workplace Community csoporthoz.
 
Google Nyomtatás E-mail

google-tel-aviv-officeNem, nem egy alpesi üdülőhely, hanem a Google irodája Tel-Avivban. Kitűnően illusztrálja, hogy magas szellemi teljesítményt csak kiemelkedően inspiráló környezetben lehet nyújtani. Csak akkor van reális esélyünk a világhoz való felzárkózásra, ha ezzel kezdjük, azaz a felzárkózásnak az innovatív munkakörnyezet az előfeltétele. Ennek megteremtése és folyamatos fenntartása alapvető létesítménygazdálkodási feladat.
Példák: a Google irodája Tel-Avivban és Pittsburgben. Valódi fényképek, nem számítógépes bűvészkedés. Szóval, hol van (lesz) az első összehasonlítható magyar munkahely?
Bővebben...
 
Tűzvédelmi konferencia Nyomtatás E-mail


tuzoltooltTüzvédelemi konferencia és konzultáció

2013 március 13. Best Western Hotel Hungaria
A tűzvédelmi szabályozás 2013 január elsejétől lényegesen megváltozott.
Átdolgozta már a tűzvédelmi szabályzatát?
Tájékozódjon, milyen változások vannak! Milyen új szempontok vannak a tűzvédelmi szabályzat elkészítéséhez. Érdekli, hogyan változtak a tűzriadó, a menekítési terv, a tűzvédelmi oktatás követelményei? Hogyan kell felkészülni a hatósági ellenőrzésekre?
green-right-arrow20 Jelentkezés és további információk itt.
A HFMS tagjai számára törzsügyfél kedvezmény! Tüntesse fel tagságát a jelentkezésnél!
 
Global FM Awards 2013 Nyomtatás E-mail

gfmaward

2013 GLOBAL FM AWARDS FOR EXCELLENCE IN FACILITIES MANAGEMENT


Following the success of last year's Awards, Global FM is happy to re-initiate the process this year. Deadline for applications is 20 March. The winners will be announced on 27 June during World FM Day. More details on the Global FM webpage.

A megelőző évek átütő sikere után a Global FM idén is meghírdette az Awards for Excellence kiválósági díját. Mivel a HFMS a Global FM tagja, a magyarországi szervezetek is pályázhatnak. A nevezés határideje március 20.
Olvassa el a pályázati feltételeket és pályázzon! Kérdése van? Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A győzteseket a Global FM a létesítménygazdálkodás világnapján június 27.-én jelenti be.
Mindenkit bátorítunk, hogy próbálja meg!

 
iroda.hu - Az év üzemeltető cége Nyomtatás E-mail

dijatado 1Az iroda.hu díjátadó gáláján a Strabag PFS Zrt. kapta az Év Üzemeltető Cége 2012 díjat - közölte weblapunkkal a társaság. „Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy maradéktalanul megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak" – mondta az elismerés kapcsán Vágó László, a cég vezérigazgatója. Gratulálunk!
 
Sodexho USA Workplace Report Nyomtatás E-mail

sodexhousaA Sodexho USA közzétette 2013. évi Workplace Report-ját a munkahely és a munkahelyi körülmények várható fejlődéséről. Az immár tizedik éve publikált kiadvány itt olvasható on-line. Nézz meg az összefoglaló prezit. A tanulmányt közvetlenül itt töltheti le.
Érdekli az 2012 évi kutatási jelentés is? Itt töltse le.
 
Work&Place - Munka&Hely Nyomtatás E-mail

OJMegjelent a második száma az Occupiers Journal Work&Place (Munka&Hely) periodicájának.
A 2. szám tartalmából
  • The architecture of CRE big data
  • Fostering employee engagement in manufacturing
  • The design of work and the work of design
  • Could workplace directors deliver a customer experience like a service brand?
  • The future of facilities management – is it to be workplace management?

A kiadvány itt tölthető le.
É
rdekes olvasmány volt? Töltse le az 1. számot is!
 
Telt ház a benchmarking szimpóziumon Nyomtatás E-mail

benchmarkingJanuár 23-án a Műegyetem adott otthont a MAISZ, valamint a HFMS által közösen megjelentett „Létesítménygazdálkodási mérőszámok” benchmarking kutatási anyag második kiadása bemutatójának. Kispál Sándor MAISZ főtitkár, valamint Czerny József HFMS elnök köszöntője után Bérczi László (MAISZ kezelői bizottság elnök) mutatta be az új tanulmány piacra kerülését megelőző kutatás, valamint szakmai összefogás részleteit. Ezt követően Décsi Gábor (MAISZ kezelői bizottság) konkrét grafikonokkal és táblázatokkal szemléltette a kutatás egyes területeit, így illusztrálva a gyűjtött, majd elemzett adatok sokrétű felhasználási lehetőségét. Harmadik napirendként - Czerny József moderálásával - egy rövid szakmai workshop került lebonyolításra, ahol a vendégek kötetlen formában mondhatták el a kutatással, ill. a kiadvánnyal kapcsolatos véleményüket, a program jövőjére vonatkozó javaslataikat. A nap zárásaként a jelenlévő 76 szakértő abban maradt, hogy a HFMS e-fórumán, valamint egy hamarosan megrendezésre kerülő újabb workshop-on folytatják a közös munkát.

FIGYELEM! Az új, 2011-2012 évi létesítménygazdálkodási mérőszámokat bemutató benchmarking kiadvány rövidesen megjelenik! Az e-kiadványt a kutatáshoz adatot szolgáltató cégek díjmentesen fogják megkapni – más érdeklődők részére térítéses formában lesz elérhető.
Hamarosan elérhetővé tesszük az elhangzott előadásokat. Nézze meg a szimpóziumon készült fényképeket!
Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »