Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Oktatási hírek
29 | 03 | 2020
Oktatasi hirek
Elindult a 15. évfolyam PDF Nyomtatás E-mail
DSC02125

2013. október 29-én elindult a BME MTI és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség posztgraduális oktatásának 15. évfolyama (Igen, már a 15. utánaszámoltunk). Az idén beiratkozott hallgatók: Ácsné Vuk Ágnes, Balogh Zoltán, Bártfai Gábor, Brindzáné Pintér Csillag, Dobos Zachán Kinga, Eszes Natália, Frankó János, Hobinka Zsolt, Kántor Ágnes, Kiss Éva, Lengyel Frida, Mészáros Péter, Szigetvári Gergely, Tibor Tamás, Vona Ádám (nem mindenki van a képen)

A lassan egy generációt átfogó oktatás hatása már érezhetó volt az idei konferencián, ugyanis egyszer sem hangzott el az "üzemeltetés" szó. Nem is adjuk fel, amig végleg ki nem kopik.

 
A 2012-13. évfolyam végzős hallgatói PDF Nyomtatás E-mail

A Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013. évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamának végzős hallgatói szeptember 24-én vették át rövid ünnepség keretében diplomájukat . A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt években már sok száz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát. A 14. évfolyam 2013. októberében  indulTovábbi információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

 

2012-13 diplomaosztas web

 Az FM I. menendzsment szintű tanfolyamon 15 hallgató, az FM II. taktikai/operativ szintű tanfolyamon 7 hallgató tett eredményes záróvizsgát. 
Az FM I. menendzsment szintű tanfolyamon 2012-13. évfolyamának végzett hallgatói:
Bencsik Viktória Tímea, Benes László, Galamb Emese, Hegyi Ildikó, Kállai-Borik Róbert, Kovács Attila, Kovács Krisztián, Kozma Péter, Majsai Norbert, Martin Márk, Mirilo Milos, Ondrus Gábor, Pokorny Gábor, Szarka Ágnes, Ulveczki Éva

Az FM II. taktikai/operativ tanfolyamon 2012-13. évfolyamának végzett hallgatói:
Dobrovitzky Attila, Háló Tibor, Jung József, Pölös Edit Eszter, Szabó István, Szőcs Gábor, Sztrunga Gábor

Gratulálunk!

 
Eredményes záróvizsgát tett le a 13. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

A záróvizsgákkal és a szakdolgozat védéssel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013. évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama. A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 13 évben immár sok száz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát. Gratulálunk az idén végzett kollégáknak!  A 14. évfolyam 2013. októberében  indulTovábbi információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

Bővebben...
 
Elindult a 13. évfolyam PDF Nyomtatás E-mail

Optimális létszámmal, 15 hallgatóval indult meg 2012. október 30.-én a Mérnöktovábbképző Intézet 2012 - 2013 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamának 13. évfolyama a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával. További információk az oktatásróla tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

Mit és miért oktatunk már 13 éve: olvassa el itt.

 
A 12. évfolyam előadásai PDF Nyomtatás E-mail

slideshare Feltettük a HFMS SlideShare-re a 12. évfolyam hallgatóinak néhány érdekes előadását.

Lapozzon a témákhoz!

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 11. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

Kíváló eredménnyel zárul a Mérnöktovábbképző Intézet 2010 - 2011 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama, immár a 11. évfolyam.  2011. július 14.-én és 15.-én összesen 22 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat.  A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 11 évben immár több mint  háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát.

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 12. évfolyam a HFMS aktív szakmai támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

Mint immáron tizenkét éve mindig (gondoljank csak bele kérem, a szerk.), ismét kiváló eredménnyel zárult a Mérnöktovábbképző Intézet 2011 - 2012 évi Létesítménygazdálkodás I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyama.

2012. július 12.-én összesen 20 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat.  

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával az elmúlt 12 évben immár jóval több mint  háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát.

Bővebben...
 
Eredményesen zárult a 10. évfolyam PDF Nyomtatás E-mailEredményesen zárul a Mérnöktovábbképző Intézet 2009 - 2010 évi Létesítménygazdálkodási I. és Létesítménygazdálkodás II. tanfolyamainak 10. évfolyama. 
2010. július 14.-én összesen 14 hallgató tett bizonyságot felkészültségéről, tette le a záróvizsgákat. A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség aktív szakmai támogatásával immár csaknem háromszáz létesítménygazda tett eredményes záróvizsgát, tett bizonyságot felkészültségéről. A 2010. évi vizsgabizottság tagjai: Berta Zsolt, Mikó Zoltán (elnök), Schmidt József. 
Gratulálunk az idén végzett kollégáknak! 
Nézze meg képeinket a vizsgákról itt!

 
Elindult a Szövetség és a BME közös képzésének 11. évfolyama PDF Nyomtatás E-mail

Immár tízenegy éve folyamatos Mérnöktovábbképző Intézetben a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség szakmai támogatásával folyó, Magyarországon egyedüliként felsőfokú kompetencia képzést nyújtó  létesítménygazdálkodási tanfolyam.
A magyarországi létesítménygazdálkodási ipar az elmúlt évtizedben jelentősen átalakult, örvendetes fejlődésen ment keresztül, nem utolsó sorban a tanfolyamról kikerült hallgatók magas szintű felkészültségének köszönhetően.
A 16 új hallgató ez évtől kezdve használja a Szövetség által felállított e-learning rendszert.
A  következő, 12. évfolyam 2011. október 25.-én indul.
Már lehet jelentkezni a stratégia tanfolyammal integrált taktikai szintű tanfolyamra, amely 2011. február 22.-én veszi kezdetét.
További információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »