Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
25 | 04 | 2024
Hírek - News
Sodexho USA Workplace Report PDF Nyomtatás E-mail

sodexhousaA Sodexho USA közzétette 2013. évi Workplace Report-ját a munkahely és a munkahelyi körülmények várható fejlődéséről. Az immár tizedik éve publikált kiadvány itt olvasható on-line. Nézz meg az összefoglaló prezit. A tanulmányt közvetlenül itt töltheti le.
Érdekli az 2012 évi kutatási jelentés is? Itt töltse le.
 
Meghívó: Board Games - nyilvános vizsga és szimpozium PDF Nyomtatás E-mail

BOD
Az FM stratégiai jelentőségű üzleti diszciplína. De hogyan irányítsuk rá a szervezetek vezetőségének a figyelmét a  létesítménygazdálkodásra? Mit és hogyan kell mondanunk, hogyan kell fellépnünk, hogy az igazgatótanács odafigyeljen? Mi érdekli a C-Suit-et (CEO, CFO, COO, CIO, etc.)?
A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére. A vizsga nyilvános, azon előzetes regisztráció után bárki részt vehet. Egy-egy prezentáció időtartama mintegy húsz perc.  A vizsga, a Board Games, egy nagyvállalati igazgatótanácsi ülés szimulációja.
Bővebben...
 
Work&Place - Munka&Hely PDF Nyomtatás E-mail

OJMegjelent a második száma az Occupiers Journal Work&Place (Munka&Hely) periodicájának.
A 2. szám tartalmából
  • The architecture of CRE big data
  • Fostering employee engagement in manufacturing
  • The design of work and the work of design
  • Could workplace directors deliver a customer experience like a service brand?
  • The future of facilities management – is it to be workplace management?

A kiadvány itt tölthető le.
É
rdekes olvasmány volt? Töltse le az 1. számot is!
 
Nyilvános vizsgával indult a 2012-13. évfolyam 2. szemesztere PDF Nyomtatás E-mail

BOD
A Board Games nyilvános vizsgával és szimpóziummal indult a BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyama 13. évfolyamának második szemesztere. 
A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.  Hamarosan megtekinthetők lesznek a legérdekesebb előadások!
Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

20. oldal / 41