Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
28 | 03 | 2024
Hírek - News
Letölthetők a Board Games 2013 előadásai PDF Nyomtatás E-mail



BOD
Nézze meg a Board Games nyilvános vizsga és szimpózium előadásait! A BME MTI létesítménygazdálkodási tanfolyamának első félévi záró vizsgafeladata egy olyan létesítménygazdálkodási témájú igazgatótanácsi ("Board") előterjesztés kidolgozása és bemutatása volt, aminek megvalósulása meghatározó befolyással lehet az egész szervezet, a főtevékenység eredményességére.

Bővebben...
 
Az irodai környezet hatása a termelékenységre PDF Nyomtatás E-mail

XXHogyan befolyásolja az irodai környezet a termelékenységet? Érdekes beszélgetés alakult ki az elmúlt napokban a LinkedIn.com-on a Workplace Community csoportban. A vita kiváltója a payscale.com blogjának a cikke az irodakialakításról. Ha érdekli a vita, csatlakozzon a csoporthoz. A vitát a LinkedIn-en itt követheti. 
green-right-arrow20Link a Workplace Community csoporthoz.
 
EFMC 2013 PDF Nyomtatás E-mail

EFMC Banner 240x180


European Facility Management Conference all set for 2013!
One exciting event to add to your calendar for 2013 is the European Facility Management Conference, which will be taking place 22-24 May in Prague.
More than 700 delegates from across the world attended the conference in 2012, and it's shaping up to be another great event in 2013, offering fantastic educational and networking opportunities. This year's focus 'FM for a Sustainable Future' is poised to deliver new research, best practices and trends as identified by Facility Management thought leaders the world over. The conference will play a key role not only in peer to peer education, but also in demonstrating the value of the FM professional in an increasingly crowded marketplace.
Bővebben...
 
Google PDF Nyomtatás E-mail

google-tel-aviv-officeNem, nem egy alpesi üdülőhely, hanem a Google irodája Tel-Avivban. Kitűnően illusztrálja, hogy magas szellemi teljesítményt csak kiemelkedően inspiráló környezetben lehet nyújtani. Csak akkor van reális esélyünk a világhoz való felzárkózásra, ha ezzel kezdjük, azaz a felzárkózásnak az innovatív munkakörnyezet az előfeltétele. Ennek megteremtése és folyamatos fenntartása alapvető létesítménygazdálkodási feladat.
Példák: a Google irodája Tel-Avivban és Pittsburgben. Valódi fényképek, nem számítógépes bűvészkedés. Szóval, hol van (lesz) az első összehasonlítható magyar munkahely?
Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

18. oldal / 41