Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
19 | 04 | 2024
Hírek - News
Létesítménygazdálkodás önkormányzatoknál és KKV-nál PDF Nyomtatás E-mail

Testvérszervezetünk az ausztiai FMA Facility Management (FM) für Kommunen und KMUs (Létesítménygazdálkodás önkormányzatoknál és KKV-nál) címmel tart rendezvényt 2013. május 14-én 16:00 órától a burgenlandi Pinkafeldben. A rendezvényen való részvétel díjtalan és minden magyar résztvevőt is szívesen látnak. További információk és jelentkezés az FMA weblapján.

 
Tisztítástechnológiai szakkiállítás Berlinben PDF Nyomtatás E-mail

A CMS tísztítástechnológiai szakkiállítás 2013. szeptember 24-27. között Berlinben kerül megrendezésre. A kiállítás mind a belföldi, mind a külföldi résztvevők számára közvetlen piacra lépést, nemzetközi kapcsolatokat és kiváló üzleti lehetőségeket nyújthat. További információk a Messe Berlin magyar nyelvű tájékoztatójában.
 
Hungarotherm PDF Nyomtatás E-mail

A Construma-Hungarotherm-Reneo szakkiállítás (április 10-14.) színvonalas, bár hangsúlyozottan promóciós szakmai programokat kínál. A szakkiállítás három szakmai napja (április 10., 11., 12.) ingyenesen látogatható, a szakmai konferenciákon az előadások a megújulóenergia-hasznosítás, épületenergetika, hőtermelés, hőhasznosítás, hőellátás, épületautomatizálás, valamint a hűtés, klímatizálás témakörök új termékeiről, újdonságairól szólnak majd.
A részletes konferencia program megtekintéséhez kattintson ide!
A kiállításokról, a kapcsolódó programokról bővebb információért kattintson ide!
 
Global FM Awards 2013 PDF Nyomtatás E-mail

gfmaward
Március 20-án zárult a Global FM Awards for Excellence kiválósági díjára való jelentkezés első fordulója. A világ hét országából tizennégy pályázat érkezett be, köztük három magyar is! A magyar pályázóknak külön is gratulálunk. A Global FM zsűrije maximum kilenc pályázatot válasz majd ki a másdik fordulóra és felkeri a pályázókat pályázatuk részletes kidolgozására. További részletek a Global FM weblapján találhat. A győzteseket a Global FM a létesítménygazdálkodás világnapján, június 27-én jelenti be.
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

17. oldal / 41