Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News
20 | 04 | 2024
Hírek - News
World FM Day 2010 PDF Nyomtatás E-mail


A másodszor megrendezett Létesítménygazdálkodás Világnap (World FM Day) kiemelte a létesítménygazdálkodás döntő hozzájárulását a szervezetek eredményességéhez.

A világ létesítménygazdálkodási (facility management) szakmai szövetségei és szakemberei 2010. július 24.-én gyűltek össze világszerte, hogy immár másodszor ünnepeljék meg a Létesítménygazdálkodás Világnapját és felhívják a figyelmet a létesítménygazdálkodás, mint szakma és üzleti funkció hozzájárulására a nemzetközi üzlet élet eredményességéhez, az épített környezet fejlődéséhez és védelméhez.

Bővebben...
 
A létesítménygazdálkodás PDF Nyomtatás E-mail

Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan kollégáival, akik az ipari háttérel együtt  a nemzeti össztermék 7%-át állítják elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-a ezzel foglalkozik? 

Bővebben...
 
World FM Day 2010 PDF Nyomtatás E-mail


Second Annual World FM Day Highlights Facilities Management’s Contributions to theWorkplace

BRUSSELS, Belgium — (9 July 2010) — Facilities management associations and professionalson five different continents celebrated the contributions facilities management makes tointernational business and the global built environment last month during the second annual WorldFM Day, held on 24 June 2010.

Bővebben...
 
« ElsőElőző41KövetkezőUtolsó »

41. oldal / 41