Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
28 | 03 | 2024
Google PDF Nyomtatás E-mail

google-tel-aviv-officeNem, nem egy alpesi üdülőhely, hanem a Google irodája Tel-Avivban. Kitűnően illusztrálja, hogy magas szellemi teljesítményt csak kiemelkedően inspiráló környezetben lehet nyújtani. Csak akkor van reális esélyünk a világhoz való felzárkózásra, ha ezzel kezdjük, azaz a felzárkózásnak az innovatív munkakörnyezet az előfeltétele. Ennek megteremtése és folyamatos fenntartása alapvető létesítménygazdálkodási feladat.
Példák: a Google irodája Tel-Avivban és Pittsburgben. Valódi fényképek, nem számítógépes bűvészkedés. Szóval, hol van (lesz) az első összehasonlítható magyar munkahely?

MIért kell jó munkakörnyezet? Mert ilyen innovatív termékek az eredményei, mint a Google Glass.
Nézze meg, milyen viselni a Glass -t. Figyelje a látómező jobb felső részét és a Glass (a szemüvegben levő számítógép) reagálásait a szóbeli utasításokra.