Oldaltérkép OldaltérképImpresszum Impresszum
Tudja Ön, hogy együtt dolgozik olyan munkatársaival, akik nélkül önnek nem lenne munkahelye, bárhol is dolgozik? Tudja-e ön, hogy ez a szektor a nemzeti össztermék 7%-át állítja elő és a munkaképes lakosság több mint 10%-át foglalkoztatja? Ha érdekli, lapozzon tovább >>
Home Hírek -News HFMS hírlevél - elindítottuk!
29 | 03 | 2024
HFMS hírlevél - elindítottuk! PDF Nyomtatás E-mail

led-hirlevelSokan Önök közül, akik az elmúlt években közvetlen kapcsolatba kerültek a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetséggel mostanában kapják meg első hírlevelünket, amelyben egyben jóváhagyásukat kérjük további hírlevelek küldéséhez. Úgy gondoljuk, a mi szakmánkban különösen időszerű a szakmai kapcsolatok szorosabbra fűzése, a megbízható szakmai információk összegyűjtése, feldolgozása és terjesztése.

Várjuk Önöktől is mindazokat az információkat, amiket meg kívánnak osztani a létesítménygazdálkodási közösséggel.
Kérjük, írjanak Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Miért fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot, miért fontos a létesítménygazdálkodás? Olvassa el itt!  Nem kívánja a továbbiakban kapni hírlevelünket?  Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, kérjük kattintson a hírlevél alsó mezőjében a "Leiratkozás" feliratra. A leiratkozás után adatait véglegesen és automatikusan töröljük. Kérjük, hírleveleinket továbbítsa ismerőseinek, kollégáinak! A továbbításhoz a linket a hírlevél alsó mezőjében találja.

Még nem kapja hírlevelünket? Iratkozzon fel itt!